Werken met KikforKids

Met de coachingsmethode KikforKids begeleiden we kind en gezin met of zonder overgewicht naar een  groei in de gezondheidsontwikkeling. We werken dus niet met een dieet, maar gaan voor een gezonde toekomst. De methode en de materialen zijn ontwikkeld door specialisten op het gebied van leefstijlverandering, pedagogiek en diëtetiek.

Onze doelstelling: Leer kinderen en hun ouders zelfstandig een gezonde leefstijl in de praktijk te brengen.

Over de instructieworkshop

Tijdens een instructieworkshop leer je werken met onze coachingmethode: KikforKids. Je leert werken met het coaching-anamnesespel en je weet hoe onze digitale werkplaats (beveiligde website met meer dan 75 consulten op kindervoedingsgebied) is te gebruiken. Je bent hiermee volledig toegerust om het hele gezin, geheel op maat, gedifferentieerd te begeleiden.

In deze workshop zit inbegrepen:

 • Het Coachinganamnese spel, waarmee je op een eenvoudige manier struikelblokken van het gezin in beeld brengt a € 40,-.
 • Toegang tot de digitale werkplaats met 75 consulten met achtergrondinformatie over diverse onderwerpen, oefeningen en opdrachten voor individuele- of groepsbegeleiding.
 • Een jaar lang de Licentie voor werken met Kikforkids a € 75,-.
 • Jouw praktijk vermeld op de Kikforkids website (een locatie per licentiehouder). Klik hier voor een voorbeeld.
 • Machtiging om alle materialen los te bestellen zoals folders, flyers, presentatiemappen, banners en raamstickers.

De kosten voor de workshop zijn € 175,-, vrijgesteld van BTW.

Over de materialenbox

materialenbox2

Optioneel kan je onze materialenbox aanschaffen. Je hebt dan alles in je bezit om direct aan de slag te gaan. In deze box vind je:

 • 10 werkboekje met oefeningen, opdrachten, informatie en nog veel meer. Voor een algemene indruk van dit boekje bekijk je het inkijkexemplaar onderaan deze pagina.
  Het boekje is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
 • De Kikforkids coachingkaartjes. Met deze mooi vormgegeven kaartjes geef je kinderen een reminder en een positieve ‘boost’.
 • Het Kikforkids tussendoortjesspel. Gericht op het geven van voorlichting aan kinderen over een gezonde leefstijl en een goed aquisitiemiddel.
 • 10 koelkast-posters met ruimte voor afspraken voor het hele gezin.
 • 10 groenten/fruitpassen.
 • 10 bewaarmappen met ruimte voor het bijhouden van afspraken, gewicht, bmi, lengte, enzovoort.
 • 250 Kikforkids-flyers.
 • 50 folders voor doorverwijzers.

Klik hier voor een impressie van het materiaal

Workshop + Materialenbox = Korting!

Aanbieding: Schrijf je nu in voor de workshop inclusief de materialenbox en betaal geen € 400,- (normale prijs) maar de kennismakingsprijs van : € 337,50. (wij zijn CRKBO erkend dus vrijgesteld van BTW!)

Geen franchise maar een licentie.

Onze concurrenten werken met franchiseformules. Wij hebben er volmondig en uit principes voor gekozen om dit niet te doen; franchiseformules staan bol van restricties en regels, kennen hoge kosten en een jarenlange concurrentiebedingen na opzegging. Je hoeft maar even te Googelen op franchise en problemen en schrijnende voorbeelden van vervelende toestanden verschijnen op je beeldscherm. Daar zit niemand op te wachten! Wij willen professionals ondersteunen en krachtiger maken. Daarom kiezen wij ervoor om samen met jou te werken met Kikforkids doormiddel  van een licentieovereenkomst. In een licentieovereenkomst verkrijgt jij simpel weg het recht om gedurende de looptijd, gebruik te maken van de methode en van onze diensten.  Het is laagdrempelige, ongecompliceerd en aanzienlijk voordeliger dan een franchiseformule.  Als het je niet langer bevalt kan je zonder enkel problemen opzeggen. Een transparant en eerlijk verhaal dus!

Effectiviteit van de methode

Kikforkids is in 2011 opgericht en is in korte tijd uitgegroeid tot een methode waarmee ruim 70 professionals werken (in Nederland en in België). Dit doen zij met grote tevredenheid: Kikforkids krijgt als methode gemiddeld een 7,8. Ook cliënten zijn ruim tevreden en behalen goede resultaten. KikforKids is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Inschrijven

De eerstvolgende instructieworkshop vindt plaats op:

 • Zaterdag 05-10-2019 (13.00 tot 16.30 uur) te Utrecht

De locaties zijn uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Inschrijven kan door te e-mailen naar: info@kikforkids.nl onder vermelding van: workshop Kikforkids.

 Download hier de  Algemene-voorwaarden-kikforkids