Je mag zijn wie je bent!

Je bent goed zoals je bent..

Ieder mens is uniek, ieder mens is anders. Jij bent dus ook uniek, anders dan alle andere mensen waarmee je jezelf vergelijkt.

Onze visie: richt je op alles wat goed voor je is. Gezond eten en een gezond gewicht is voor iedereen goed en voor kinderen in het bijzonder. Kinderen hebben gezonde voeding hard nodig voor een optimale ontwikkeling en een basis waarmee ze uit kunnen groeien tot een volwassene die in balans is.

Overgewicht kan je in de weg staan om te worden wie je wil zijn. Werk dan aan dat overgewicht omdat het goed voor je is, niet omdat anderen dat vinden. Alleen dan kun je blijvend werken aan een gezond lichaam.

Holistisch mensbeeld.

Holistisch betekent heelheid. Ons lichaam, onze geest en emoties vormen een geheel. Als er iets mis is op één van deze gebieden heeft dat ook gevolgen voor de andere: de balans is verstoord. Daarom vinden wij dat, als dat nodig is, we ook begeleiding moeten kunnen bieden waarmee we je op die gebieden verder kunnen helpen. Hoe zit je in je vel? Zit jouw overgewicht je emotionele ontwikkeling in de weg? Ben jij nog blij met wie je bent? Natuurlijk doen we dat niet als er geen behoefte aan is.

Misschien heb je nog vragen naar aanleiding van dit stukje of wil je graag over jouw ervaringen vertellen. Dat kan via de mail of neem contact op met een Kik-coach in de buurt.